Woensdag 9 november vertrekken we met een groep van 27 enthousiaste mensen naar Thailand om het werk van Compassion beter te leren kennen en onze sponsorkinderen te ontmoeten. Tevens gaan we helpen met klaarmaken van een multi-functionele ruimte in het grensgebied van Thailand en Myanmar waar de afgelopen maanden fondsen voor zijn geworven. Tijdens de reis zullen er op deze site regelmatig verhalen en foto’s geplaatst worden van onze ervaringen. Leuk als je een berichtje achterlaat. Foto’s van de multi-functionele ruimte die we hebben helpen financieren.

 

unspecified

 

hostel08

hostel02

 

Wil je helpen om ook een tweede multi-functionele ruimte te realiseren in dit gebied voor zeer kwetsbare kinderen. Help dan met een donatie via deze link: https://www.compassion.nl/sponsors/voor-je-sponsorkind/bezoeken/compassion-groepsreizen/reisthailand/doneer-nu/


1 reactie Reageer
 1. Ria van Zwieten
  Nov 2, 2016
  at 14:47

  Druk bezig met voorbereiden voor de reis
  Zondag presentatie in onze kerk pkn Wolvega voor de doelcollecte van de diaconie voor ons project.
  Dus nu nog een kleine week voor dat we vertrekken.

 
© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.