Op 21 februari vertrekken we met een groep van 35 mensen naar de Filipijnen om het werk van Compassion in dit land met eigen ogen te zien. Halverwege januari hadden we een laatste voorbereidende avond met de groep op het Compassion kantoor in Apeldoorn.

 

woordoverdenking door Peter Kos

edf

edf

IMG-20170123-WA0001Steven en Mary waren er vanuit Noorwegen via skype ook bij aanwezig.

We zijn als groep aan het fondsenwerven voor de uitbreiding van klaslokalen en een uitbreiding van de ruimte van de kerk op een Compassion project. Tijdens de reis zullen we hier ook een dagje helpen. Er is nog extra geld nodig om de totale uitbreiding te financieren.

Donaties zijn welkom via de onderstaande link:

https://www.compassion.nl/inbeeld/groepsreis/reisfilipijnen/doneer-nu-filipijnen/

 

 


4 reacties Reageer
 1. Carly
  Feb 21, 2017
  at 07:41

  Hey lieve Brenda,
  Heel goede, veilige en Gezegende reis toegebeden met Zijn beschermende Engelenwacht om jullie heen!! 💒👏❤💋
  Het gaat nu toch echt gebeuren….
  Biiig hug,
  Carly.

 2. Marian Roelofsen
  Feb 22, 2017
  at 09:41

  He Brenda en Marlies,

  Goede vlucht gehad, beetje geslapen?
  We gaan jullie volgen en zijn benieuwd naar jullie belevenissen.
  Fijne dag vandaag.

  Liefs van ons allemaal
  Marian

 3. Feb 22, 2017
  at 13:35

  Lieve Marijke, Frank en kinderen.
  jullie zijn dus nu in Cebu en dat na zo’n heel lange vliegreis. Wij hebben het vliegtuig gevolgd en jullie als het ware gezien op 11 Km hoogte boven heel veel landen. En straks heerlijk slapen want bij julli nadert de nacht. Hier is het 13.20 uur. Het regent hier en morgen ook regen met harde wind, wel is het 10 graden.
  Veel liefs en zegen. Pa en Ma

 4. Feb 23, 2017
  at 13:13

  Dag Frank/Marijke en kinderen.
  Ik heb begrepen dat jullie veilig zijn aangekomen: goed zo. Volgens de weersverwachting op mijn pc is het zo’n 30 gr. bij jullie, dus een verschil van 20, plus waarschijnlijk een heleboel wind minder. Hier geldt code oranje i.v.m. zware windstoten. Geniet maar van alles wat je nog gaat beleven, zeker van de ontmoeting met de sponsorkindjes. Hartelijke groeten, (O)pa van der Brugge.10

 
© 2011-2018 Compassion Nederland. Alle rechten voorbehouden.